HTS medical egészségközpont
Ügyfélszolgálat
Pécs:
+36 72 522 640
+36 72 522 641
Ügyfélszolgálat
Budapest:
+36 1 236 0808
+36 1 236 0809

Nőgyógyászat


prof. Dr. Szabó István

HTS Medical Pécs prof. Dr. Szabó István NőgyógyászatMTA.DOKTORA
Professzori kinevezését követően 14 évig vezette a Pécsi Egyetem Szülészeti – Nőgyógyászati Klinikáját, ahol jelenleg is dolgozik.


Több új módszert vezetett be a klinikai gyakorlatba ,amellyel a magzatok méhen belüli állapotára lehet következtetni a terhesség és szülés alatt, ill. a koraszülött magzatok életkilátásait,túlélési esélyeit jelentősen növelő eljárásokat. Ez utóbbit a világon elsőként dolgozta ki munkatársaival és vezette be a klinikai gyakorlatba. Munkája elismeréseként számtalan kitüntetésben részesült, többek között a Magyar Köztársaság Érdemrend Tisztikeresztjét, ill. az egészségügy legmagasabb kitüntetését a Semmelweis-Díjat kapta meg. Évekig tagja volt az Európai Társaság vezetőségének ill. a Perinatológiai Világtársaság Tudományos Bizottságának. A Magyar Nőorvos Társaság Örökös Tiszteleti Elnökének választották meg.

Szakorvosi vizsgálatok:
- nőgyógyászati szakvizsgálat 20000 Ft


Időpontkérés

Küldje el időpontkérését kollégáinknak. A megadott email címen vagy telefonszámon jelentkezni fogunk a pontos időpont egyeztetésével kapcsolatban.

Rendelési idő

Hétfő: 16:00-18:00

Válaszon időpontot.


IdőpontkérésHTS Medical Kft.

A HTS Medical Kft. gyógyászati segédeszközök forgalmazásával és egészségközpont (Pécs) működtetésével áll vásárlói és betegei szolgálatában. Cégünk a Hartmann márkatermékek kiemelt forgalmazója.

Medical Center

A HTS Medical Kft. - Medical Center - Pécs, Sziget út 77. szám alatt várja régi és új pácienseit, megújult környezetben, magas színvonalú ellátással és rövid határidővel. Egészségközpontunkban főorvosok, professzorok, barátságos környezetben várják a gyógyulni vágyókat, elérhető árakon rövid határidővel, ingyenes parkolási lehetőséggel.

Szaküzleteink

A HTS Medical Kft. szaküzleteivel országosan 5 városban találkozhat. Budapesten, Békéscsabán, Pécsen és Sopronban gyógyászati segédeszköz szaküzleteink széles kínálatával fogadjuk vásárlóinkat, pécsi egészségközpontunk széleskörű szakrendeléseivel várja pácienseit.